Finanční poradenství
19. 05. 2023

Double speed - zrychlá příležitost

Představujeme vám novinku z dílny Partners Invest - podílový fond s názvem Double Speed. Tento fond přichází s inovativním přístupem k investování, který vám otevírá zcela nové možnosti. Je doprovázen vyšším rizikem, ale také nabízí ohromující potenciál výnosu.

Představujeme vám novinku z dílny Partners Invest - podílový fond s názvem Double Speed.

Tento fond přichází s inovativním přístupem k investování, který vám otevírá zcela nové možnosti. Je doprovázen vyšším rizikem, ale také nabízí ohromující potenciál výnosu. Jsme přesvědčeni, že Double Speed je tou správnou volbou pro ty, kteří si chtějí rozšířit své investiční horizonty a dosáhnout zajímavých výsledků.


  1. PROČ JE UNIKÁTNÍ?

Důvody jsou tři: nikdo jiný nic podobného nemá a nenabízí

  1. Zdvojnásobuje výkon akciových trhů, cílí tak na 15% zhodnocení! 🚀
  2. Jeho strategie splňuje přísné zákonné limity a je tudíž přístupná všem, oproti dostupným FKI. Na českém trhu nic podobného nenajdete!!! 🦄
  3. V dlouhém horizontu překoná klasické akciové strategie (ať už v podílových fondech, ETF či FKI). 🥇


  1. JAK TO DĚLÁ?

Double Speed rizikový využívá pákového efektu známého z nemovitostního trhu (LTV). Může tak navyšovat expozici vůči akciovým trhům v průměru na dvojnásobek a tím dosáhnout dvojnásobných výnosů oproti běžným akciovým fondům.


Vychází z toho, že akciové trhy dlouhodobě rostou kolem 8 % za rok, pak dává smysl koupit akcií více. Otázkou je, kde sehnat peníze navíc. To se vyřeší tím, že si prostředky může půjčit samotný fond a klient se nemusí o nic starat. Strategií fondu je pomocí půjčky dokoupit dodatečnou akciovou pozici a zdvojnásobit tak dlouhodobý výnos na cca 15 procent ročně. Tomu odpovídá vyšší rizikovost (SRI 6).


  1. PRO KOHO JE INVESTICE VHODNÁ?

Všem, kteří chtějí nadprůměrný výnos a nebojí se vyšší volatility, která je však omezena globální diverzifikací portfolia, a navíc v dlouhém období volatilita ztrácí význam a do popředí se dostává výkonnost. (jednoduchá Itôova transformace, kdy volatilita roste pomaleji s odmocninou času, ale výkonnost roste rychleji díky složenému úročení. Sám Einstein složené úročení nazval osmým divem světa.)

Základními stavebními kameny portfolií jsou však stále diverzifikovaný akciový fond a kvalitní dluhopisový fond.


Double Speed rizikový fond je skvělou volbou pro klienty, kteří chtějí systematicky budovat své investice s vyšším rizikovým profilem a dlouhodobým investičním horizontem. Tento fond je také vhodný pro pravidelné investice.


  1. PROČ BYSTE SE O NĚJ MĚLI ZAJÍMAT?


Protože otevírá úplně nové investiční dveře!


Je přístupný všem. Lze do něj investovat již od 500 Kč (20 EUR) s nulovým vstupním poplatkem. Dlouhodobě by měl překonat jak akciové podílové fondy, tak ETF!

Je vhodný i pro toho, kdo hledá vyšší výnos, kde se dá (alternativa k FKI, kam mnoho klientů nedosáhne a jsou nelikvidní).


Nenechte si tuto inovativní příležitost ujít! Double Speed fond vám nabízí nejen výjimečné výnosy, ale také otevírá nové možnosti pro vaše investice. Pokud jste zvědaví a chtěli byste se dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace.